Értékes vagy!

"Értékes vagy!" kábítószer-prevenciós programunk részeként (KAB-ME-12-7852) minden hónap 2. szombatján kamaszklubot és ifjúsági klubot tartottunk két csoportban: 12—14 éveseknek és 15 év felettieknek. A csoportok azóta is működnek, az ifik 2013 őszétől havi két alkalommal találkoznak. Ősszel hétvégi kirándulást, kalandtúrát szerveztünk az ifjúságnak. KÉK (kapcsolatra épülő következetes) nevelés címen előadássorozatot szerveztünk kamaszok szüleinek. Áprilisban kortárssegítő, vezetőképző hétvégét szerveztünk az ifjaknak, és a Keresztény Önkéntesek Szövetsége az Ifjúságért szervezettel 12-18 éveseknek szóló Életfonal tábort szerveztünk szintén áprilisban, melynek címe és témája „Tedd jobbá a világot!” volt.
A program részeként működő két klubcsoport nyári közös alkalma az ifjúsági nomád táborunk volt (IFJ-GY-13-B-10454): Bernecebaráti közelében az erdőben a reformáció koráról tanulhattak a gyermekek, és az ifjak kipróbálhatták magukat csoportvezetőkként is.

Támogató:  Emberi Erőforrások Minisztériuma
Pályázatkezelő: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet