Gyermektáborok

Alapítványunk megalakulása óta minden évben – a Piliscsabai Evangélikus Egyházközséggel együttműködve – ifjúsági és családos nyári tábort, táborokat szervez. Az ifjak egyhetes, évente változó tematikájú nomád táborban épülhetnek, töltekezhetnek fel – közösségi élményekkel és önismerettel gazdagodva.
A kisgyermekes családoknak szervezett nyári közösségépítő, testi-lelki feltöltekezést nyújtó egyhetes programunkban ismeretterjesztő, vallási és kulturális tevékenységek mellett sok hagyományőrző és kézműves foglalkozás is szerepel.
Nyaranta kezdetben egy közös tábort tartottunk, majd a közösség megerősödésével, felnövekedésével és kibővülésével az ifjúságnak, a nagyobb gyermekeknek külön tábort kezdtünk szervezni. A gyermekek közösségben tartása végett év közben is folyamatos programokkal készülünk.
Nomád táborokat hat éve rendezünk a családos táborból kinőtt gyerekek számára. Ennek a korosztálynak év közben rendszeres klubfoglakozásokat tartunk két csoportban, tavasszal és ősszel többnapos közös kirándulással. Ez a programsorozat az elmúlt évben a kábítószer prevenciós projektünk részeként támogatást nyert az Emberi Erőforrás Minisztériumától. A klubfoglalkozásokra elsősorban evangélikus fiatalok járnak Piliscsabáról és a környező településekről, illetve Felvidékről.
Thursday the 16th.